Mám takový problémek s šablonou, která je použita pro upload obrázků z administračního panelu zepředu (hned pod samotnými fotkami v kategorii). Jsem rád že v novější verzi už je vypsán text, který informuje uživatele, že jejich upload obrázků je nějak limitovám. Problém je ale s textem samotným.
Nahrát soubor [ Maximální velikost: 3.00 MB, Maximální rozměr: 3072 x 2304 px ]
tento text je tak velký a dlouhý, že vpravo přesahuje mimo stránky. Jediná opera si stím poradí a text rozdělí do dvou řádek.
Snažil jsem se do assets\phocagallery.css přidat šetrně velikost textu tak, aby to vyšlo, ale vždy když sem tam něco přidal, tak se cely formulář nějak rozsipal, navíc se mi pod ním ukazaly nějaký loader a něco mi to do nekonečna načítalo a kevšemu se po*** formátování fotek, že když sem nad nějakou najel kurzorem, tak tak se začaly posouvat.
Takjsem to chtěl nějak skrátit v překladu. To se mi taky nepodařilo. Samotná věta je asi tvořena z více vět, nebo nevím. nenašel sem ji
Mohl bys mi prosím poradit, jak to mam upravit. Bu´d tedy aby se to v každém prohlížeči zalomilo na dva řídky. Nebo zmenšit, a nebo zjednodušit samotnou informaci.
Mi osobně by nejvíc vyhovovalo prostě jen nastavit velikost fontu na 9 či 10 a krásně se to tam vejde.