problém s šablonou nahrávacího modulu.

Phoca Gallery - image gallery extension
marvays
Phoca Member
Phoca Member

problém s šablonou nahrávacího modulu.

Post by marvays »

Ahoj.
Mám takový problémek s šablonou, která je použita pro upload obrázků z administračního panelu zepředu (hned pod samotnými fotkami v kategorii). Jsem rád že v novější verzi už je vypsán text, který informuje uživatele, že jejich upload obrázků je nějak limitovám. Problém je ale s textem samotným.

Nahrát soubor [ Maximální velikost: 3.00 MB, Maximální rozměr: 3072 x 2304 px ]

tento text je tak velký a dlouhý, že vpravo přesahuje mimo stránky. Jediná opera si stím poradí a text rozdělí do dvou řádek.

Snažil jsem se do assets\phocagallery.css přidat šetrně velikost textu tak, aby to vyšlo, ale vždy když sem tam něco přidal, tak se cely formulář nějak rozsipal, navíc se mi pod ním ukazaly nějaký loader a něco mi to do nekonečna načítalo a kevšemu se po*** formátování fotek, že když sem nad nějakou najel kurzorem, tak tak se začaly posouvat.

Takjsem to chtěl nějak skrátit v překladu. To se mi taky nepodařilo. Samotná věta je asi tvořena z více vět, nebo nevím. nenašel sem ji :( chtěl jsem ji aspon zkrátit.

Mohl bys mi prosím poradit, jak to mam upravit. Bu´d tedy aby se to v každém prohlížeči zalomilo na dva řídky. Nebo zmenšit, a nebo zjednodušit samotnou informaci.

Mi osobně by nejvíc vyhovovalo prostě jen nastavit velikost fontu na 9 či 10 a krásně se to tam vejde.Image
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero

Re: problém s šablonou nahrávacího modulu.

Post by Jan »

Ahoj do překladu lze vložit i html tagy, takže zkus do českého ini souboru vložit <br /> tag, mělo by to teoreticky fungovat

tedy něco jako:

Nahrát soubor<br />[ ....

Zkus to a dej mi prosím vědět
If you find Phoca extensions useful, please support the project
marvays
Phoca Member
Phoca Member

Post by marvays »

Jan wrote:Ahoj do překladu lze vložit i html tagy, takže zkus do českého ini souboru vložit <br /> tag, mělo by to teoreticky fungovat

tedy něco jako:

Nahrát soubor<br />[ ....

Zkus to a dej mi prosím vědět
Ahoj. No to je asi ten nejhlavnější problém, najít to. V českém překladu je několik "Nahrát soubor", ale vždy jen takhle krátce. Takže to asi tímhle způsobem nevyřeším. Spíš kdybys poradil, ve kterém souboru je zdroják a tam se pohrabat, aby ty informace v závorce byly odraženy na další řádek.
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero

Post by Jan »

Aha, ono to bude asi rozdělený na víc řetězců, takže to asi opravdu jen přímo v kódu :-( a nebo zkusit dát <br> na konec řetězce - já ti bohužel neřeknu, kterej to přesně je, je to zapotřebí vyzkoušet.

např.: components\com_phocagallery\views\category\tmpl\default_upload.php
If you find Phoca extensions useful, please support the project
marvays
Phoca Member
Phoca Member

Post by marvays »

Jan wrote:Aha, ono to bude asi rozdělený na víc řetězců, takže to asi opravdu jen přímo v kódu :-( a nebo zkusit dát <br> na konec řetězce - já ti bohužel neřeknu, kterej to přesně je, je to zapotřebí vyzkoušet.

např.: components\com_phocagallery\views\category\tmpl\default_upload.php
jojo, přesně to mám v plánu večer vyzkoušet :)
Post Reply