Ahojte,
vzikl mi takový problém s tvořením Thumbails Setu:
Vše fungovalo perfektně, tedy tvorba Thumbails set přes menu IMAGES / MULTIPLE ADD. Zrovna se tvořil Thumbail set jedné galerie a spadl internet u mě. Ne na servru. Po zpětném přihlášení do aplikace byl nakonfigurován v SETUP tvorba THUMBAILS OFF. Dal jsem jej na ON ale od toho momentu kdy mě spadl internet lze tvořit pouze jeden jedinný set (S / M / L) jednoho jedinného obrázku který je v galerii v které chci aby aplikace vytvořila Thumbails. Pokaždé když najedu do MULTIPLE ADD a nebo přes IMAGES / vyselektuji galerii (kategorii) tak se zibrazí tvorba THUMBAIL ale vytvoří se pouze jeden jedinný set z XX snímků které tam jsou. Prosím Vás o radu, kde hledat problém.
Další info: díval jsem se přímo do databáze a ta galerie kterou jsem znovu a znovu nechal projet v IMAGES / MULTIPLE ADD aby mi vytvorila Thumbails tak je v databázi tolikrát kolikrát jsem to zkoušel (5x), zřejmě proto nastává ten problém, zkusím obnovit databázi a napíšu zda-li to pomohlo.
Vymazal jsem v databazi fotky do momentu vzniku problemu ... znovu jsem je projel MULTIPLE ADD a ted se nevytvoril ani jeden TUMBAILS i kdyz je navoleno THUMBAILS ON ...
tak nevim co s tim... znovu vse od 0.
dáky moc předem za pomoc.
Jirka
1 Thumbail set
- Jan
- Phoca Hero

Re: 1 Thumbail set
Ahoj, když nefungue thumbnails creation, pak se obrázky uloží do databáze, jen nejsou vytvořeny náhledy. Pak stačí najet do Phoca Gallery - Images a náhledy se začnou automaticky vytvářet. Zkus ještě zkontrolovat všechny doporučený nastavení v parametrech.
If you find Phoca extensions useful, please support the project