Zásilkovna

Phoca Cart - complex e-commerce extension
litvi
Phoca Member
Phoca Member

Zásilkovna

Post by litvi »

Ahoj,
je možné v potvrzovacím mailu o přijetí objednávky zobrazit i výdejní místo Zásilkovny? Nyní se mi zobrazuje pouze:
Doprava: Zásilkovna.

Is it possible to show the pickup point of Zásilkovna in the order confirmation email? Now it only shows me:
Shipping: Zásilkovna.

Děkuji Jirka
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero

Re: Zásilkovna

Post by Jan »

Ahoj,

můžeš použít následující proměnné v emailu:

{shippingbranchname}
{shippingbranchcode}
{shippingbranchid}
{shippingbranchcountry}
{shippingbranchcity}
{shippingbranchstreet}
{shippingbranchzip}
{shippingbranchurl}
{shippingbranchthumbnail}
{shippingbranchcurrency}
If you find Phoca extensions useful, please support the project
mino182
Phoca Professional
Phoca Professional

Post by mino182 »

Ahoj, prosím Ťa, keď tieto tagy použijem v dodacej adrese, tak keď má niekto inú dopravu ako packeta, ostanú zobrazené tagy ako text "{shippingbranchname}".

A prosím neuvažoval si o niečom takom, že by tagy vedeli fungovať nejak takto {if $shippingbranchname} Odberné miesto packeta: {shippingbranchname}{/if} takto funguje smarty template engine a má to výhody v tom, že keď obsah tej premenej chcem nejako naštýlovať, alebo už len dať do vlastného riadku, alebo pridať popis..., tak by mi v prípade, že premenná bude prázdna, neostali prázne riadky, alebo prázdne popisy... díky.

Phoca Cart 5.2
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero

Post by Jan »

Ahoj, té první otázce nerozumím.

Ano, podmínky by byly zajímavé, ale takovéto zápisy mohou být celkem nebezpečné. Zkusím se o tom pobavit s ostatními vývojáři.
If you find Phoca extensions useful, please support the project
mino182
Phoca Professional
Phoca Professional

Post by mino182 »

že mi ten tag zobrazí ako text - to co je v uvodzovkach je odslova do slova napísané v emaily v dodacej adrese - tie tagy dávam do článku, ktorý mám v nastaveniach zvolený pre dodaciu adresu. Ale iba keď tá objednávka nemá zvolenú packetu. Keď má packetu, zobrazujú sa hodnoty, nie názov premennej... Ale kontrolujem to na starých objednávkach, neskúšal som, čo sa stane keď príde nová objednávka - môže byť to problém?
Post Reply