Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Has the option disappeared for "List of Categories"?
Yes, it has. You can hide categories here:
Backend --> Components --> Phoca Gallery --> Control Panel --> Options --> Categories View --> Categories View Settings --> Hide Categories
Kind regards,
Benno
Hi,
but that means I can not now make 5 links where the different categories would be. I can only hide some categories.
How do I "List of categories" for some subcategories?
Thanks
Jirka
Ahoj, má angličtina je špatná, omlouvám se tedy, že se to pokusím vysvětlit česky.
Mám na stránkách podkategorie které spolu souvisí (ples 1, ples 2, ples x) a dále kategorie které spolu nesouvisí (výstava 1, pamětní kniha 1, pamětní věci, ...) Představoval jsem si, že udělám v menu odrážku Fotogalerie a pod ní odrážky Plesy, Pamětní věci, Výstava,... a každá ta odrážka mi ukáže seznam těch podkategorií kde podle toho vyfiltruji jen ty kategorie které spolu souvisí. Ten seznam kategorií mi vyhovuje, protože vypisuje i popis té každé kategorie, takže například Ples 1 byl tehdy a tehdy a dělo se to a to...
Což mi připadá, že nyní nedokážu, protože mi to vždy udělá pouze všechny kategorie a mohu si jen některé vypnout.
Děkuji
Jirka