Invalid addres po odoslani objednávky

Phoca Cart - complex e-commerce extension
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero

Re: Invalid addres po odoslani objednávky

Post by Jan »

Můžeš mi prosím přesně popsat, kdy není email poslán, aby to mohle přesně stějně vyzkoušet na testovacím serveru (např. zákazník objedná zboží, status confirmed má nastaveno posílat emaily, a pod.)

Děkuji.
If you find Phoca extensions useful, please support the project
Velitel
Phoca Member
Phoca Member

Post by Velitel »

To je právě ono, že email není odeslán nikdy. Ani potvrzovací při vytvoření objednávky, i když se tváří jako že jo viz screen.
Image
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero

Post by Jan »

Z toho screenshotu to vypadá, že jen status "čekající" má nastaveno odesílání emailů :idea:
Velitel
Phoca Member
Phoca Member

Post by Velitel »

Odesílání mají nastaveny všechny statusy a ač se ten čekající tváří, že odeslal email odeslal leda prd. Už se s tím peru dost dlouho a nic mě nenapadá asi to celý shodím a komplet přeinstaluji i když se mi do toho nechce přiznávám.
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero

Post by Jan »

Jestli ten čekající napsal, že odeslal, pak proběhl zápis do funkce odeslat email a ten problém by tam musel být někdy přímo v tom odeslání (tedy ne v nastavení, apod.) :idea:
Velitel
Phoca Member
Phoca Member

Post by Velitel »

Tak jsem kompletně přeinstaloval web čisou instalací, to samé eshop, stále stejný problém až na to že status čekající už neodesílá vůbec nic. rewspektive už ani na screenu nenapíše "Ano". Už fakt nevím co s tím.
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero

Post by Jan »

Nevím, jestli jsem se ptal, ale není něco v errorLogu na serveru? Nějaká chybová hláška?
nadobynaodpad
Phoca Newbie
Phoca Newbie

Post by nadobynaodpad »

Tie e-maily o zmene stavu objednávky chodia , keď si vytvoril noveho zakaznika ale na tých"starších" tam to nechodí?
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero

Post by Jan »

Ahoj,
co máš přesně na mysli tím "starších"?
nadobynaodpad
Phoca Newbie
Phoca Newbie

Post by nadobynaodpad »

ahoj, no ja som si nevsimol ze je tu este jedna strana prispevkoov tak som odpovedal na to co velitel pisal 2.8.2016, resp aj na toto cit: Postby Velitel » 02 Aug 2016, 18:50
Ahoj, posílat emaily jde, když udělám novou registraci imaginárního zákazníka tak vše funguje přijde email mě i jemu. Mám podezření jestlivá nebude problém v joomle 3.6, předtím jsem jel na 3.5 a na tvé rc 1 verzi a všechno šlapalo. zkusím i phoca email a dám vědět.

lebo zo začiatku tam písal že tie e-maily nechodia ale ked spraví novu registraci tak vsetko je OK a tie staršie myslím skor registrované.. keď ako píše pri novších (umelo vytvorených mu to fungovalo resp funguje..

problem verzie joomly 3.6 ? U nas mame 3.6.2 a zatial to funguje aj ked musi byt vsetko nastavene tak ako som to pisal v prvych prispevkoch este hore, ale napadlo ma skor či na tom hostingu kde to velitel ma nerobili neake zmeny, ktore by to potom mohli sposobovat ze sa nieaky modul zodpovedný za e-maily neak nepohodol s niečim a preto mu to nejde, ked ako pise ani preinstalovanie joomly nepomohlo, neviem a zaloha databazy zo stavu, ked to este fungovalo?
Post Reply