Ahoj,
omlouvám se za češtinu, ale asi bych to správně nedokázal formulovat.
Nainstaloval jsem si Phoca Gallery. Mám vytvořeny kategorie. Potřeboval bych nastavit to, aby na stránce s galerií se mi zobrazili kategorie, které chci. Nyní se mi tam zobrazují kategorie, které jsou naplněné obrázkama. Vzhledem k tomu, že tam bude hodně podkategorií, tak bych to bylo hodně nepřehledné.
Př:
Na stránce galerie
- Školy
- Soustředění
- Víkendy
- atd.
Po rozklepnutí Školy se zobrazí další podkategorie
- 4 ZŠ
- 11 ZŠ
- atd-
Dál bych potřeboval, aby u kategorii byl vidět popis a ne ořezaná část.
Děkuji moc za pomoc
R.
Kategorie
- Jan
- Phoca Hero

Re: Kategorie
Ahoj, nevím přesně, co znamená "ořezaná část".
Standardně se na stránce "categories view" zobrazují kategorie a subkategorie - pro skrytí a zobrazení např. subkategorií je potřeba asi vytvořit nějaký vlastní javascript.
Tedy standardně nechat zobrazit všechny kategorie a jejich podkategorie a v php např. dát javascript odkaz na otevření - zavření seznamu podkategorií - např. přes jquery.
Problém asi bude v tom, že by to chtělo na otevření nějakou šipku nebo podobně, protože ta událost otevření nemůže být na jménu hlavní kategorie, protože pak by nebylo možný hlavní kategorii navšívit:
- standardně, když se klikne na hlavní kategorie, tak se zobrazí její fotky
- pokud by tam byla událost na rozbalení subkategorií, pak už by se její fotky zobrazit nedaly, takže bych to řešil např. nějakou šipkou a jquery - rozevření x zavření podkategoríí.
Standardně tohle není, takže se to musí editovat přímo v kódu.
Standardně se na stránce "categories view" zobrazují kategorie a subkategorie - pro skrytí a zobrazení např. subkategorií je potřeba asi vytvořit nějaký vlastní javascript.
Tedy standardně nechat zobrazit všechny kategorie a jejich podkategorie a v php např. dát javascript odkaz na otevření - zavření seznamu podkategorií - např. přes jquery.
Problém asi bude v tom, že by to chtělo na otevření nějakou šipku nebo podobně, protože ta událost otevření nemůže být na jménu hlavní kategorie, protože pak by nebylo možný hlavní kategorii navšívit:
- standardně, když se klikne na hlavní kategorie, tak se zobrazí její fotky
- pokud by tam byla událost na rozbalení subkategorií, pak už by se její fotky zobrazit nedaly, takže bych to řešil např. nějakou šipkou a jquery - rozevření x zavření podkategoríí.
Standardně tohle není, takže se to musí editovat přímo v kódu.
If you find Phoca extensions useful, please support the project