Automatic Thumnail creation doesnt work

Phoca Gallery - image gallery extension
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero

Re: Automatic Thumnail creation doesnt work

Post by Jan »

Hi, sorry I don't understand, there is a pagination in the backend
If you find Phoca extensions useful, please support the project
bowmen
Phoca Newbie
Phoca Newbie

Post by bowmen »

mh,

sorry, now Iooked after this - yes, there is a pagination. :x

But where is the mistake? I do exactly the same thing, go to the Phoca Gallery Control Panel and press the button pictures. The pictures will be there, no exception!

Today in the mornig - I do the same thing - the fatal error occurs. Ok, there was a gallery, there was not all Thumbs allready created but the automatic creation runs correct. Only the preview brings me the exception.

So I think that it couldt be - there are to many pictures to display and so to much memory will be allocated.

And now, I dont know whats to do - I hope I see this exception never more......

Steffen
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero

Post by Jan »

Hi, if there is a pagination, there should not be problems with memory, because e.g. only 20 image information are loaded ???
pavelnap
Phoca Member
Phoca Member

Post by pavelnap »

Pročetl jsem zde snad vše. Nic nepomohlo a vše mám správně. Přišel jsem na chybu - problém s vytváření náhledů má Mozila Firefox ver. 3.0.7 na platformě MAC OS 10.5.6
Chová se to tak, že když zapnu vytváření náhledů tak se mi vytvořil jen jeden a pak jakoby se nic nedělo - ani teploměr ukazující průběh není vidět. Když to člověk po 10 minutách vzdá a klinke na přerušit vytváření náhledů tak má opravdu vtvořen jen ten první a ostatní nic. Ukáže to, že si musím znovu zapnout v globálních předvolbách znovu vytváření a tak to mohou zkoušet uživatelé Firefoxu dokola. Uživatelům MAC OS doporučuji spustit SAFARI a tam běží vše v pohodě. Pro každou stránku v adminu to vygenerovalo v pohodě všechny náhledy. To je můj dvoudenní výsledek bádání.
Omlouvám se, že do anglického fóra píšu česky.
Jan
Phoca Hero
Phoca Hero

Post by Jan »

Ahoj, podívej se do nastavení firefoxu, jestli tam někde nemáš zakázanej http redirect
Post Reply